Nyt-År, Nye Muligheder, Nye Oplevelser

2019 kom hurtigere end forventet, allerede er vi midt i årets første måned og godt i gang med at skabe planer for dette helt nye friske år.
Måske skal der en ny uddannelse til i år, måske et nyt job, måske en længere ferie, bryllup, hus, kæledyr….ja hvem ved hvad året ender med at have beriget os med hver især, når vi igen skriver december?!

Vores Januar blev måneden hvor vi lagde de første planer for 2019, nemlig sommerferien…og vi glæder os allerede helt vildt, selvom den i år bliver anderledes end de forgange år. De sidste år har vi været afsted med 2 andre familier, men i år tager vi turen alene…hvor turen går hen skal jeg nok fortælle mere om, når vi får noget mere sol og varme, men det bliver uden tvivl lækkert og lige hvad vi trænger til.
Vi har også allerede fejret de første fødselsdage, herunder også min kære mands, selvom den egentlig først bliver holdt for familien sammen med min, så havde vi en hyggelig dag sammen; bare os 4 og kage…

Januar 2019 blev også måneden hvor jeg havde den fedeste weekend sammen med de herligste mennesker fra Jumping Fitness Danmark teamet.

Vi hoppede og svedte os igennem Jumping Fitness Advanced uddannelsen.
Hvor jeg med stolthed og glæde bestod med sølv diplom; Selvtilfreds.dk ;P

Så allerede her midt i Januar kan jeg bare mærke at det bliver et oplevelsesrigt og spændende år…selvom vi også starter året med at bilen gik i stykker, dagen efter vaskemaskinen og om natten dekorerede datteren så hele entreen, både ovenpå og nedenunder, helt ufrivilligt; men dog ret så voldsomt….åh jeg HADER bræksyge, og især om natten, når jeg bagefter skal gøre hovedrent og tidligt op!

Hvorfor er det at ‘ulykker sjældent kommer alene, men gerne i sæt á 3 og derover’?

…men men men, 2019 er året med Ja-Hatten, så vi tager det med et smil; måske et lidt skævt et af slagsen, men det er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *