Links fra mig til dig

På denne side har jeg samlet lidt godt til dig🎁
Jeg er nemlig så heldig at jeg er ambassadør for et par lækre mærker, jeg selvfølgelig står inde for. Jeg undersøger nøje de hjemmesider jeg køber fra / samarbejder med, da der desværre er MANGE der snyder og simpelthen ikke fortjener vores tid og penge…men det kan jeg love jer at dem her gør

Jeg håber i kan bruge et par rabatkoder, for det er lige hvad jeg har til jer🎉

GOD DAG herfra – XO XO

Better Bodies er placeret i Sverige.

Koden ‘BB15’ giver 15%

https://www.betterbodies.com/

Better Bodies ikke bare et navn, men en livsstil. Better Bodies er en af de største spillere på markedet, med de fedeste og lækreste designs i alle mulige modeller,
for at give brugere bedst mulig fitness og livsstils oplevelse mens vi skaber vores egen ‘Best Body’. Better Bodies laver forskellige designs og pasformer, og det sidder virkelig hvor det skal, samtidig med det holder godt.

Bruge koden ved check out og få 15% på dit køb ‘BB15’

Begge nedenstående firmaer er placeret i UK.
OBS! på nye regler efter Brexit.

Koden giver jer 10% på alt

https://abletica.com/

Abletica har de lækreste styles der alle kan mixes og matches som man ønsker. Det er størrelsessvarende og sidder perfekt, ej heller noget der smutter op eller ned det sidder godt fast. Snakker vi kvalitet er der ikke noget at sætte en finger på, stoffet er tykt og lækkert, vil faktisk vove at påstå man vil kunne holde varmen i det på en kold løbetur (har jeg dog ikke prøvet endnu) ..og selvfølgelig består det den famøse squat test.


Brug koden ved checkout og få 10%: ‘JESSICA10’

Koden giver jer 15% på alt

https://gymteese.com/

Gymteese er en privatejet virksomhed af et par der selv et store fitnesstosser ligesom jeg og deraf opstod ideen. Med en lille portefølje holdes kvalitet og kundeservice i højsædet, og med en masse ideer på tegnebrættet. De er meget fokuseret på at bringe det bedste ud til os, samt skabe diversitet ved at markedsføre sig til alle størrelser💕

Brug koden ved check out og få 15%: ‘JESSICAS15’