Min TRX og Jeg

Vi startede vores liv sammen for en 13-14 år siden, hvor jeg blev introduceret for stropperne for allerførste gang, og jeg må sige; det var kærlighed ved første blik…eller rettere sagt første ømme muskel.

Selvom jeg var spinning instruktør, Zumba instruktør, fitness instruktør og vant til at træne bodypump osv. kunne jeg bestemt mærke at det her, det var noget nyt. Det var en helt anden måde at bruge sin krop og muskler på.

Siden da er jeg kun blevet klogere og mere forelsket.
Min TRX er med mig overalt; også på ferier.

TRX er styrketræning med egen kropsvægt, balance og smidighed i en og samme træning.
Det hjælper til en bedre holdning, en stærkere core og bedre balance; og så er det bare fantastisk skades træning.

Du kan evt. hoppe med på mine online timer – de ligger tilgængelige på Youtube.

Jeg har taget kurser (STC, GTC) workshops (Yoga) og i maj 2019 tog jeg certificerings uddannelse som TRX coach (AGTC), den fedeste weekend…og jeg er VILD med det.

TRX har hjulpet mig da jeg fik det allerværst, under min graviditet og på dage hvor jeg ikke kan komme afsted til fitnesscentret.
TRX åbnede mine øjne for styrketræning på et andet plan, til alle tider og alle steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *