Hvem er Jeg?

Hej med jer og velkommen til.

Mit navn er Jessica; mit flotte efternavn Skeel har jeg giftet mig til🙂

Jeg er gift med min bedste ven, jeg er mor til 2, en krudtugle af hvert køn. Vi bor alle 4 i en lille landsby i et gammelt hus, vi selv har renoveret…så godt som, man er vel aldrig helt færdig 😉 ….eller forresten er vi jo egentlig 7, hvis man tæller vores helt fantastiske gamle kat med og de 2 energifyldte kaniner på matriklen. 

Jeg blev i 2013 diagnosticeret med en gigtsygdom der hedder Morbus Bechterew, hvilket blev et stort omdrejningspunkt i mit liv, trods det at jeg havde levet med smerterne i 10 år forinden. En diagnose som ikke kun var en stor omvæltning for mig, men også min lille familie. En diagnose som for de fleste er usynlig (endnu i hvert fald), men for mig er en kamp hver dag.

Min helt store passion er Fitness; i mange afskygninger, hvilket jeg også bruger utrolig meget af min tid på…og hvorfor skal i nok få meget mere af vide omkring. Jeg er uddannet Fitness instruktør samt instruktør i TRX, Jumping Fitness, Spinning og Zumba.

I hverdagen bruger jeg mine (arbejds)timer i et shippingfirma, en arbejdsplads der har en helt særlig plads hos mig (endnu en af de ting vi kommer ind på senere).

Jeg håber i vil nyde godt af at følge med her hos mig, få sat tankerne lidt igang, et bette smil på læben og en hel masse motivation og god energi.

 

De bedste hilsner fra mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *